• Home
  • Stage
  • Leerling BBL meet- en regeltechniek

Leerling BBL meet- en regeltechniek

Maak kennis met de wereld van Van Hout adviseurs en installateurs. Waar je als leerling of junior monteur meet- en regeltechniek de ruimte hebt om jezelf te ontwikkelen. Het contact met collega’s en klanten jou elke dag energie geeft. En waar je met trots werkt aan duurzame installatietechniek.

Vandaag is de perfecte dag voor verandering!

We dagen je uit om bij ons aan de slag te gaan. Jij bent onze toekomstige expert. Natuurlijk krijg je veel begeleiding om op jouw manier te leren waarbij de nadruk ligt op klantgerichtheid. Samen werken we met veel plezier aan eersteklas meet- en regeltechniek voor onze opdrachtgevers.

Jouw kwaliteiten

  • Je werkt en leert met plezier.
  • Je vindt het leuk om met techniek bezig te zijn.
  • Natuurlijk heb je gevoel voor techniek en software.
  • Je zit nog op school of bent net afgestudeerd op mbo-niveau 2.
  • Je bent een fijne collega en goed in de omgang met opdrachtgevers.
  • Een lolletje met collega’s op z’n tijd doet jou goed.
“Wat ik het mooiste vind aan dit werk? Regelkasten, luchtbehandelingskasten, warmtepompen, broninstallaties: het is prachtig hoe techniek een gebouw tot leven brengt. Helemaal als meerdere installaties één goed werkend geheel moeten vormen.” Marck van Rooij, inbedrijfsteller | software engineer

Jij wordt de expert

Van Hout is flink gegroeid. Steeds meer (grote) opdrachtgevers kloppen bij ons aan met de vraag naar duurzame oplossingen. Want wij voelen ons écht verantwoordelijk voor de toekomst van onze aardbol. Daarom gebruiken we techniek om installaties te verduurzamen en helpen onze klanten om zo energiezuinig mogelijk te werken. Dus… doe je mee?

Lees wat collega’s zeggen over werken bij Van Hout. Meer weten over Van Hout als werkgever of benieuwd naar onze eigen Van Hout Academy?

Solliciteren 

Bij Van Hout is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling zodat we samen blijven groeien. Wil je meer informatie, bel ons dan op 040 – 253 23 52 of solliciteer direct. En is er een klik? Dan kun je natuurlijk een keer meekijken over de schouder van ons team meet- en regeltechniek om te zien waar wij elke dag enthousiast van worden.

Wij vragen je rechtstreeks te solliciteren en willen deze vacature niet invullen met tussenkomst van een uitzend-, detacherings- of werving & selectiebureau.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.