Sales engineering

Van Hout groeit en daar zijn we ‘kei’ trots op. Maarten, Kawah, Sander, Wesley en Joost zijn samen het team Sales Engineering. Een team met een breed takenpakket. “Van duurzame engineering en advies, naar offertes en calculatie tot de techniek met detail engineering; soms komt al onze kennis samen in één project, soms werken we individueel aan (deel)projecten”, vertelt Sander.

Advies, engineering en calculatie

Joost: “Het gaat erom dat we de organisatie intern én extern ondersteunen als het gaat om duurzame techniek en energiebesparing. We denken na over de vraag van onze klanten en berekenen welke oplossingen het meest energiezuinig en CO2-besparend zijn. We proberen onze opdrachtgevers altijd bewust te maken van de kansen die verduurzaming met zich meebrengt. “Duurzaam is altijd goedkoper dan conventioneel” Daarnaast maken we optimaal gebruik van de fiscale voordelen die er zijn.”

Kiezen voor duurzaam

“Vooral bij ingewikkelde adviestrajecten pakken wij onze rol”, vult Maarten aan. Sander en Wesley zijn vanaf de voorfase betrokken als duurzame adviseurs, Kawah heeft een bijzondere rol als kennisbaken op het gebied van duurzame certificering zoals Breeam, EPC, NOM en BENG. Joost is verantwoordelijk voor de calculatie en ik zit op de techniek, het exacte ontwerp. We denken actief mee met onze klanten over verschillende duurzame alternatieven. Vooral die keuzevrijheid is van groot belang: het zijn uiteindelijk onze opdrachtgevers die kiezen voor duurzaam.”

Team sales engineering

Wesley vertelt dat duurzaamheid bij Van Hout écht in het DNA zit. Ook hij koos heel bewust voor Van Hout. “Ik merkte dat ik in mijn loopbaan en leven steeds uitkwam op ‘duurzaam’: duurzame vakken op school, afstuderen op duurzaamheid, interesse in verduurzaming bij de bedrijven waarvoor ik werkte en nu heb ik samen met mijn vrouw zelfs een duurzaam huis gekocht met waterwaterwarmtepomp. Hoog tijd dus om me verder te ontwikkelen in de duurzame energie!”

Neem contact op met team Sales engineering.

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.