Werken en leren

Werkend leren, participatiestage, snuffelstage, observatiestage of werkstage. Elke opleiding gebruikt weer een andere term. Belangrijkste is dat Van Hout een erkend leerbedrijf is. Wij bieden BBL- en BOL-leerlingen een geweldige leerplek. Een kans om je vak in de dagelijkse praktijk te leren, om nog beter te worden en jezelf te onderscheiden. En, als er een match is, gaan we samen voor die vaste baan.

Opleidingstrajecten Van Hout

Naast werkend leren en stageplaatsen voor (V)MBO-leerlingen, heeft van Hout ook eigen opleidingstrajecten. Denk aan een opleiding tot allround installateur. Je loopt mee met onze vakmensen en maakt kennis met alle vakgebieden zoals loodgieterswerk, verwarming, koeling, luchtbehandeling, meet- en regeltechniek, service en onderhoud. Aan het einde van de opleiding ben je in staat om zelfstandig te werken als installateur.

Werken en leren bij Van Hout

Wil je meer weten over de stage mogelijkheden bij Van Hout? Of heb je interesse in onze interne opleidingstrajecten? Ben je bereid om een uitdaging aan te gaan? Vul het sollicitatieformulier  in of stuur een mail naar carlijn.smetsersvaningen@van-hout.com

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.