Partners

Duurzame relaties. Daar draait het om bij Van Hout. We werken daarom nauw samen met partners op het gebied van duurzaamheid. Organisaties en bedrijven die net als wij gaan voor creatieve en innovatieve duurzame oplossingen. Gestoeld op de opvatting dat geld verdienen én een bijdrage leveren aan de maatschappij hand in hand kunnen gaan. We werken daarom in ketenverbanden met nationale en internationale partners op het gebied van duurzaamheid. Want gezamenlijk realiseren we energieoplossingen met toekomst.

Ketensamenwerking

Als adviseur en installateur bieden we oplossingen op maat. We zoeken naar duurzame relaties die van toegevoegde waarde zijn voor onze opdrachtgevers. Graag maken we onderdeel uit van nieuwe samenwerkingsvormen. Sterker nog: we zoeken deze zelfs op. Wilt u meer informatie over onze partners of weten waarom wij juist met deze organisaties samen werken? Neem dan contact op.

OVVIA

OVVIA is een Energy Service Company, een ESCo. Zij begrijpen dat onze klanten zich zorgen maken over de steeds maar stijgende energieprijzen. Maar de drempel om te investeren is groot. Er is een gebrek aan kennis, financiën en een prikkel om te investeren. Duurzaamheid rendeert. Fors. Alleen die eerste investering, dat is een hoge drempel. OVVIA kan die investering op zich nemen.

DEKRA

DEKRA zet zich in voor de waarborging van veiligheid en kwaliteit in het leven van mensen op het gebied van technologie, mobiliteit en het milieu. Bij Van Hout vertaalt dit zich onder meer in drie certificaten: BRL 6000, BRL 9500 en VCA.

BRL 6000
Als installateur staan wij voor de professionaliteit van onze organisatie en het vakmanschap van onze medewerkers. Wij willen klanten zekerheid bieden en aantonen dat installaties betrouwbaar, duurzaam en veilig zijn ontworpen. Met het kwaliteitskeurmerk BRL 6000 zijn wij gecertificeerd wat betekent dat wij aan de geldende eisen op het gebied van veiligheid en kwaliteit voldoen.

BRL 9500
Aangezien Van Hout specialist is op het gebied van vastgoedbeheer, hebben wij regelmatig te maken met het energieprestatiecertificaat. Daarom zijn wij BRL 9500 gecertificeerd zodat wij energieprestatiecertificaten zelf toe kunnen kennen.

VCA
In de bouwwereld is veiligheid prioriteit nummer één. Van Hout neemt alle veiligheidsmaatregelen die nodig zijn. Waaronder het VCA-certificaat. Met dit certificaat wordt ieder jaar grondig getest of alle veiligheidszaken op orde zijn naar de laatste maatstaven. En dat ons VGM-beheerssysteem aan de regels voldoet.

KOMO-keurmerk

Kiezen voor KOMO heeft een groot aantal voordelen, voor elke schakel in het bouwproces. Het KOMO-keurmerk maakt de prestaties en de kwaliteit van producten, processen, systemen en diensten transparant. Bovendien is KOMO-certificatie een waarborg voor het voldoen aan de regelgeving in de bouw. Daardoor is het efficiënter werken met producten en processen die het KOMO-keurmerk dragen. Bouwprocessen lopen vlotter. Aanvragen voor bouwvergunningen kosten minder tijd. Controles zijn eenvoudiger. Genoeg redenen voor Van Hout om het certificaat te behalen. Hierdoor krijgen wij waar mogelijk nog meer grip op het bouwproces. Die grip vertalen wij iedere dag in zekerheid en een forse besparing in tijd en in kosten.

Techniek Nederland

Van Hout is reeds jaren lid van Techniek Nederland: een ondernemersorganisatie voor de installatiebranche. Techniek Nederland streeft naar een vitale marktpositie en een optimaal economisch en financieel handelsklimaat binnen de branche. Techniek Nederland is aanjager van innovaties en toont zich een actieve speler op maatschappelijk, sociaal en economisch gebied.

NVKL

De NVKL is de representatieve brancheorganisatie van ruim 400 bedrijven in de professionele koudetechniek, luchtbehandeling, warmtepomptechniek, klimaattechniek en/of airconditioning.  De leden zijn erkende specialisten koudetechniek en klimaatbeheersing.

Lees alles over de voordelen van de NVKL-erkenning of bekijk wat NVKL-erkende installateurs doen en welke voordelen de NVKL-erkenning biedt.

Meer informatie

Uiteraard werkt Van Hout nog met veel meer partners nauw samen: e.nu, ESCoNetwerk.nl, MVO Nederland, De Groene Zaak. En zijn wij in het bezit van meer certificaten. Wilt u meer informatie over deze certificeringen of onze partners? Of weten waarom wij juist met deze organisaties samen werken? Wij lichten het u graag toe.

De geheimen achter ons succes
Gratis whitepaper
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.