commercieel vastgoed

Een onderhoudscontract? Dat geeft rust

Frencken Mechatronics maakt complexe mechatronische samenstellingen die vaak op de grens liggen van wat technisch mogelijk is, omdat ze extreem nauwkeurig en/of extreem schoon moeten zijn. Al bijna twintig jaar zijn we partner van dit unieke kennisbedrijf in Eindhoven als het gaat om installatie en onderhoud.

De lat ligt steeds hoger

De lat voor assemblage, test-activiteiten en engineering ligt steeds hoger. Dat vraagt om installaties die meegroeien met de succesvolle ontwikkeling van dit bedrijf. Denk aan cleanrooms klasse ISO7, ISO6 en ESD veilige werkplekken. Met een onderhoudscontract van Van Hout kiest Frencken voor vertrouwen in een goede samenwerking en installaties die het productieproces optimaal ondersteunen.

Richard Kreijveld, hoofd Service en Onderhoud Van Hout: “Het is een prachtige bevestiging van onze meerwaarde voor Frencken dat het onderhoudscontract opnieuw voor drie jaar is verlengd.”

Neem contact met ons op
De Run 5443,
5504 DG Veldhoven
(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Routebeschrijving >
Aanmelden nieuwsbrief
Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.