Fiscaal adviseur duurzaamheid

Per 1 januari zet Bart Rosens zijn kennis van prestatiecontracten, verduurzamingsvraagstukken en (inter)nationaal fiscaal advies in voor klanten van Van Hout adviseurs en installateurs en OVVIA. “Vanuit mijn ambitie om een rol te spelen in de energietransitie en een bijdrage te leveren aan een gezonde leefomgeving, voelt deze stap als een prachtige kans.”

Bart staat bekend om zijn kennis van fiscaal recht voor het (groot) MKB, zowel corporate als familiebedrijf. Sinds 2013 is hij belastingadviseur, vanaf 2014 bij BDO Nederland. Daarvoor heeft hij ruim 3 jaar gewerkt als bestuurder van Certo Escrow. Hij is zijn carrière begonnen met een internship bij TRC Advocaten.

Groei prestatiecontracten

Van Hout en OVVIA zijn blij met de komst van Bart. CEO Jan van Hout: “Vast onderdeel van onze propositie is fiscaal advies omtrent verduurzaming van vastgoed en de inzet van hernieuwbare energie. Met de komst van Bart is het mogelijk om die dienstverlening aan klanten te verbreden en verdiepen.”

Significante maatschappelijke impact

Daarnaast levert OVVIA een significante maatschappelijke impact door middel van prestatiecontracten. Bart: “De potentie van deze prestatiecontracten en de CO2 reductie die OVVIA daarmee bereikt, maken dat ik ontzettend veel zin heb in mijn toekomstige rol als adviseur op het gebied van gezonde, duurzame en circulaire gebouwen.”

Bart over zijn functie

“Ik vind het leuk om met ondernemers te ‘sparren’ en hen te helpen met gericht (fiscaal) advies. Denk aan het begeleiden van subsidie aanvragen, benutten van investeringsfaciliteiten, structurering en financiering, verduurzamen van vastgoed portefeuilles en het uitwerken van energieprestatiecontracten. Daarbij gebruik ik de kennis en ervaring vanuit mijn achtergrond als belastingadviseur en mijn civiele en fiscale opleiding.”

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.