Subsidie zonnepanelen

Wilt u zonnepanelen, dan gaat u natuurlijk voor subsidie. Er is veel mogelijk op het gebied van zonnepanelen voor woningen, gemeenten, scholen, zorginstellingen, kantoorgebouwen en bedrijfspanden. Van Hout benadert uw gebouw altijd als geheel. Wij kijken zowel naar ‘de schil’ als naar de gebouwgebonden installaties en komen met de beste oplossing, die het meeste voordeel oplevert. Zowel qua installatie als qua subsidies en fiscale regelingen.

Subsidie zonnepanelen: stappenplan

Wij zullen nooit blind adviseren om te investeren in zonnepanelen. Van Hout gelooft sterk in eerst energie besparen, voordat we duurzame energie gaan opwekken. Daarom adviseren we soms om maatregelen in fases door te voeren. Kiest u bijvoorbeeld eerst voor LED verlichting met bewegingssensoren en dakisolatie, dan kunt u in het tweede stadium de besparing op de energiekosten investeren in zonnepanelen voor uw woning of gebouw.

Gratis zonne-energie?

Wij hebben kennis van alle fiscale en financiële mogelijkheden  om de verduurzaming van uw gebouw en de gebouwgebonden installaties te realiseren. Voor de gebouwexperts van Van Hout zijn ‘gratis’ zonnepanelen dus zeker haalbare kaart. Ons uitgangspunt is dat de duurzame oplossing goedkoper moet zijn dan de bestaande conventionele methodes. Van Hout staat immers voor rendement!

Wijziging 2018

Met de SDE+ krijgt u tot 15 jaar een subsidie voor opgewekte duurzame energie. Bijvoorbeeld voor PV-systemen 15 jaar lang een bedrag voor iedere opgewekte kWh duurzame elektra. Dit jaar is er een belangrijke wijziging in de correctiebedragen voor PV-systemen met opwekking voor eigen gebruik. Hierdoor valt het voordeel iets lager uit dan voorgaande jaren. Uiteraard behoudt u het voordeel van onafhankelijk zelf elektra opwekken.

Wij rekenen het uit

Weten of u in aanmerking komt voor SDE+ subsidie? Van Hout helpt u om alle benodigde vergunningen en bijlagen op het juiste moment in te dienen. Vul het formulier in. U ontvangt een uitgewerkt voorbeeld van een investering met subsidie, een inschrijfformulier en een stappenplan. Wij beoordelen of uw project in aanmerking komt voor subsidie en wat de subsidie u oplevert. Natuurlijk helpen wij om de subsidie op het juiste moment aan te vragen.

3 vragen 5 minuten 6 miljard subsidie

 

 

U bent al een zakelijke verbruiker met grootverbruikersaansluiting bij een elektriciteitverbruik van >75.000kWh per jaar of een dakoppervlakte >400m2. Van Hout gaat zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Lees ons privacybeleid.

Kiezen voor zonnepanelen

Innovatief en maatschappelijk verantwoord ondernemen, maakt uw bedrijf weerbaar voor de toekomst. Van Hout installeert energieoplossingen met toekomst. Kiest u voor zonnepanelen? We willen u laten zien dat een goed bedrijfsrendement prima samen gaat met milieuwinst en een bijdrage aan de maatschappij. Daar geven we zelfs garantie op. Bent u benieuwd naar de subsidie op zonnepanelen voor uw gebouw of woning? Neem direct contact met ons op of vul het contactformulier in.

Enkele opdrachtgevers voor wie wij besparing met zonnepanelen realiseerden

Oogenlust – 540 zonnepanelen sieren dit prachtige bedrijfspand in Eersel

TU/e Atlas – duurzaamste onderwijsgebouw ter wereld, Eindhoven

Zonnekade – 1,4 km lange kade met zonnepanelen, Veldhoven

Retera Interieurwerken – A-label en zelfvoorzienend qua elektriciteit dankzij 1155 zonnepanelen

 

 

Benieuwd naar úw fiscaalvoordeel?
Wij rekenen het uit
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.