commercieel vastgoed

Optimale samenwerking met Vrijdag Premium Printing

Drukkerij Vrijdag is een begrip voor velen in de regio. Rob van Hout, projectleider Van Hout: “Onze relatie met Vrijdag Premium Printing gaat al jaren terug. Naast het onderhoudscontract, werken we regelmatig op projectbasis aan het verbeteren van de installaties.”

Paul Cloostermans is extern adviseur voor Vrijdag. Hij nam contact op met Van Hout over problemen met de luchtkwaliteit. “Te droge of te vochtige lucht heeft direct invloed op het papier en daarmee op de kwaliteit van het drukproces.”

Vertalen klantvraag naar techniek

“Samen met Van Hout analyseerde ik het probleem om tot de juiste oplossing voor Vrijdag te komen”, vertelt Paul. “We haalden ervaringen op van de werkvloer en namen de mensen mee in het proces.” Rob vult aan: ”We vertaalden de klantvraag naar de techniek: hoe zorgen we voor een zo optimaal mogelijk klimaat in de drukkerij met zo min mogelijk verbruik van energie? Daarnaast moesten we binnen het gestelde budget blijven.”

Paul: “Het contact met Van Hout verliep prima. Onze manier van werken komt overeen en qua ideeën lagen we op dezelfde lijn. Ook vanuit Vrijdag was er vertrouwen in onze gezamenlijke kennis.”

De oplossing voor een perfect passend binnenklimaat

In 2018 start de technische uitvoering: opknappen van de luchtbehandelingskast, vernieuwen van de luchtbevochtiging en vernieuwen van de regeltechniek. Rob: “Daarmee kiest Vrijdag voor een optimaal binnenklimaat, fors lagere energiekosten, een betere installatie en blijven we ruim binnen het gestelde budget.”

Henk Nota, managing director Vrijdag Premium Printing

“We werken al zoveel jaren samen met Van Hout en dat gaat probleemloos. Daarnaast hebben ze specifieke kennis van de installaties in ons gebouw.” Henk Nota is managing director bij Vrijdag Premium Printing. Voor hem was het logisch dat extern adviseur Paul Cloostermans Van Hout benaderde voor dit project. “Goed om te horen dat de samenwerking tussen beide partijen prima is verlopen.”

“Onze extern adviseur heeft samen met Van Hout een voorstel gedaan voor een stabielere klimaathuishouding in ons gebouw. Dat voorstel is gehonoreerd en begin 2018 start de uitvoering. Het gaat om een groot project met een integrale aanpak. We hebben er alle vertrouwen in dat het goed komt”, zegt Henk. En met een knipoog: “Maar we zijn natuurlijk pas tevreden als het klimaat in het bedrijf goed geregeld is.”

Vrijdag Premium Printing

Op en top Eindhovens is Vrijdag is een begrip voor velen. Deze exclusieve drukkerij is internationaal de specialist in luxe verpakkingen voor cosmetica, tabak, chocolade en likeuren. Fantastisch om samen te werken met een klant waar vakmanschap zo hoog in het vaandel staat.

Benieuwd naar uw rendement?
Vraag nu aan
Duurzaam doen we samen
Doe mee!
Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.