commercieel vastgoed

Heropening Bouwmaat XL Eindhoven de Hurk

 

Bouwmaat Eindhoven de Hurk is verhuisd. Op het nieuwe adres aan de Lodewijkstraat gaat de vestiging verder als Bouwmaat XL. De feestelijke opening van het nieuwe pand was begin oktober.

Duurzame keuzes betekent fiscale voordelen

De laatste jaren is Bouwmaat flink gegroeid. Tijd dus voor een groter en moderner pand met volop ruimte voor een goede service als het gaat om bouwmaterialen voor zelfstandige vakmannen. Op basis van een duidelijke wensenlijst, kwam Van Hout met verschillende duurzame opties voor de warmte en koude behoefte van het nieuwe pand. Het advies van de afdeling Sales Engineering Van Hout berekende de mogelijke GPR-score en de fiscale voordelen en subsidies.

In 1 jaar 3 panden

Het pand voor Bouwmaat XL is het derde en laatste pand op het terrein aan de Lodewijkstraat. In één jaar tijd werd Van Hout in bouwteam betrokken voor drie panden op dit terrein. Eerder openden Sandd en Meulatech hun deuren. De werkzaamheden voor Bouwmaat XL startten in week 15 van dit jaar en nog voor de bouwvak werd het pand door ons opgeleverd.

Slimme verwarming en koeling voor leefzones

De techniek is op maat gemaakt om een zo hoog mogelijk rendement voor Bouwmaat XL te behalen. De hal heeft een oppervlakte van 3.800 m2 en het kantoorgedeelte is 370 m2. Op advies van Van Hout koos de eigenaar voor een constant bivalent lucht/water warmtepomp installatie met een HR cv-ketel als back-up. In de hal is slimme verwarming aangelegd. Vloerverwarming zorgt ervoor dat alleen de leefzones geklimatiseerd worden. Indien nodig is aanvullende vloerkoeling mogelijk.

Automatisch frisse en goed geventileerde lucht

Daarnaast zorgt een luchtbehandelingskast met warmteterugwinning en topkoeling voor ventilatie en frisse lucht in het kantoor. De hal wordt afgezogen op basis van CO2, een ideale maatstaf voor een gezond binnenklimaat. Deze installatie brengt de lucht automatisch op een vooraf ingesteld, optimaal niveau, zonder dat de gebruiker daar iets voor hoeft te doen.

 

 

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.