commercieel vastgoed

BREEAM-nieuwbouw voor Van Eerd Groep

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwbouw voor Van Eerd Groep, specialist in het aanleggen en onderhoud van baanvakken in spoorweg en wegenbouw. Nadat de adviseurs de haalbare BREEAM-scores in kaart hebben gebracht, is nu ook het bouwteam gereed. Van Hout is betrokken als W-installateur bij dit prachtige project!

Van Eerd gaat een duurzaam pand bouwen conform de BREEAM-methodiek. Het bedrijf ziet de meerwaarde van een duurzame aanpak als het gaat om reductie van operationele kosten, betere productiviteit en gezondheid voor medewerkers. Plus: met een duurzaam gebouw zijn ze voorbereid op de toekomst.

BREEAM Outstanding

Met een BREEAM-Outstanding vijf sterren, komt de uiteindelijke BREEAM-score uit op 93,55%. Met behulp van BREEAM methodiek worden ook duurzame maatregelen tijdens de bouw genomen zoals het monitoren van energieverbruik met als doel de milieubelasting te reduceren en gebruik van TPAC gecertificeerd hout, gescheiden afvalstromen en antilek voorzieningen op de bouwplaats.

Kostenneutrale energierekening

De investering in duurzame technieken is weloverwogen. De nieuwbouw wordt kostenneutraal als het gaat om energieverbruik.

Oppervlakte

  • Kantoorfunctie oppervlak: 680 m2
  • Industriefunctie oppervlak: 3.800 m2

Verwacht verbruik

  • Fossiele brandstoffen: 0 kWh/m2 BVO
  • Hernieuwbare energiebronnen: 34,84 kWh/m2 BVO
  • Water: 6,79 m3 /persoon/jaar

Neem contact met ons op
Postbus 446, 5500 AK Veldhoven
De Run 5443, 5504 DG Veldhoven

(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Aanmelden nieuwsbrief

Lees ons privacybeleid

Bel mij terug

Lees ons privacybeleid

Op www.van-hout.com gebruiken we cookies. Dit is nodig om de website goed te laten functioneren. Bekijk ons cookiebeleid.