referenties

Projecten die zich onderscheiden

Van Hout loopt voorop in de ontwikkelingen, dankzij onze focus op ‘de installatietechniek voor de toekomst’. Ook daarom worden we vaak gevraagd voor het ontwerp en de realisatie van complexe, hoogrenderende installaties voor scholen, kantoorgebouwen, distributiecentra, groothandels, zwembaden, campings, cleanrooms, (high-tech) industrie, zorginstellingen, musea en winkelcentra.

Als er een andere kijk op efficiënt gebruik van ruimte, comfort en energieverbruik nodig is, komt Van Hout graag met de juiste installatietechnische oplossing. Daarvoor werken we integraal samen met gerenommeerde, innovatieve bedrijven. Zo realiseren we buitengewoon energiezuinige en zelfs energieneutrale oplossingen voor onze opdrachtgevers.

Inspiratie

Laat u inspireren door enkele referenties van projecten die zich onderscheiden. Of neem direct contact op met Van Hout voor een goed gesprek over optimalisatie van uw installaties.

Gebouw TQ, blikvanger van Strijp-T, wordt 100% gasloos

Gebouw TQ is de blikvanger van Strijp-T. In 1960 gebouwd door Philips bood het onderdak aan succesvolle bedrijven als Philips Medical Systems, NXP en ASML. Nu wordt het gigantische gebouw grotendeels gestript en duurzaam verbouwd met behoud van zijn industriële uitstraling. OVVIA is betrokken als adviseur, Van Hout als installateur. De eigenaar van gebouw TQ...

Lees meer

Uniek CO2-neutraal wellnesscentrum in Oosterhout

Ondernemersduo André Meerhoff en Twan Veraa wil een groot wellnesscentrum bouwen op Landgoed Bergvliet bij Oosterhout. Van Hout is zowel als adviseur en als installateur betrokken. De plannen liegen er niet om: 4.000 vierkante meter wellness, met daarbij een grote groene buitenruimte met terrassen, saunacabines en ligbedden. De ambities zijn groot: “Naast het grootste spa-.....

Lees meer

Vernieuwen technische ruimtes Basisschool De Bijenkorf

Eindhovense basisschool De Bijenkorf geeft ruimte aan 450 leerlingen. Wens was om de technische ruimtes op de tweede verdieping volledig te vernieuwen. Van Hout diende een prijs en plan in en kreeg de opdracht. Vernieuwen van de technische ruimtes De Bijenkorf Peter Maas van de afdeling Kortlopende projecten: “De installaties waren gedateerd én De Bijenkorf...

Lees meer

Koeling & onderhoud voor vier NH Hotels

Hotels worden steeds vaker centra voor ontmoeting. Naast de hotelfunctie, ontstaan er extra faciliteiten voor evenementen en sport. NH Eindhoven Conference Centre Koningshof in Veldhoven is hiervan het meest bekende voorbeeld in de regio. Dit conferentiecentrum heeft maar liefst 83 ruimtes voor beurzen, vergaderingen, feesten en evenementen. De capaciteit van de grootste zaal i...

Lees meer

Forse besparing door maatwerkadvies voor O&S Fysio Praktijken

Van oud ABN AMRO gebouw naar ruimtelijke fysiopraktijk met drie appartementen én lage energielasten. Dat was de wens van O&S Fysio Praktijken. Vraag aan Van Hout was het pand te verduurzamen met een installatieontwerp dat voorbereid is op de toekomst. maken van hoge fiscale voordelen. Van Hout zette alle investeringen en maatregelen naast elkaar in een maatwerkadvies.

Lees meer

Logistieke uitdaging VDL ETG cleanrooms

Begin 2016 vroeg VDL ons het bestek te schrijven voor de nieuwbouw van VDL Kunststoffen. Het ging om de proces- en de gebouwgebonden energie. Specifieke vraag: adviseer ons duurzame oplossingen met hoog rendement en maximale fiscale optimalisatie. Een uitdaging die precies in ons straatje past.

Lees meer

Nieuwbouw en verbouw van groepswoningen Severinus

Judit Delnoij, hoofd Facilitair bij Severinus, vertelt waarom het prettig samenwerken is: “Voor ons staat de zorg voor cliënten altijd op de eerste plaats. Van Hout kan snel schakelen. Als een cliënt verhuist en individuele aanpassingen nodig zijn voor de nieuwe bewoner, staan ze direct voor ons klaar. De monteurs zijn betrokken en het contact met onze zorgverleners is laag...

Lees meer

Comfortabel, intelligent en duurzaam bedrijfspand voor VDL Kunststoffen

Begin 2016 vroeg VDL ons het bestek te schrijven voor de nieuwbouw van VDL Kunststoffen. Het ging om de proces- en de gebouwgebonden energie. Specifieke vraag: adviseer ons duurzame oplossingen met hoog rendement en maximale fiscale optimalisatie. Een uitdaging die precies in ons straatje past.

Lees meer

Energie besparen voor Scandinavian Tobacco Group

Enkele weken terug ging de koelmachine in Hal 6 kapot. Via de afdeling Service & Onderhoud bij Van Hout wordt zo’n probleem direct opgepikt en doorgespeeld aan de afdeling Kortlopende projecten.

Lees meer

TU/e Atlas wordt het duurzaamste onderwijsgebouw ter wereld

Zonnepanelen voor voormalig hoofdgebouw TU/E maken een gasaansluiting overbodig. Daarmee wordt Atlas het duurzaamste onderwijsgebouw ter wereld.

Lees meer

23

Slim installeren zorgt direct voor kosten besparingen.

Jan van Hout
Hoe duurzaam wilt u zijn?
Begin met besparen
Neem contact met ons op
De Run 5443,
5504 DG Veldhoven
(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Routebeschrijving >
Aanmelden nieuwsbrief
Bel mij terug