Nieuws

Vernieuwen technische ruimtes Basisschool De Bijenkorf

Eindhovense basisschool De Bijenkorf geeft ruimte aan 450 leerlingen. Wens was om de technische ruimtes op de tweede verdieping volledig te vernieuwen. Van Hout diende een prijs en plan in en kreeg de opdracht.

Vernieuwen van de technische ruimtes De Bijenkorf

Peter Maas van de afdeling Kortlopende projecten: “De installaties waren gedateerd én De Bijenkorf wilde van twee technische ruimtes een ruimte voor de techniek en een ruimte voor opslag maken. Het betekende een goede voorbereiding en wat pas- en meetwerk, maar uiteindelijk hebben we een mooie ruimte voor opslag vrijgemaakt en alle installaties in de andere ruimte techniek geplaatst.

Doorgang voor onderwijsprocessen

Met veel plezier pakte Van Hout deze opdracht aan. Uitvoering was uiteraard in de schoolvakantie zodat de onderwijsprocessen gewoon doorgang hadden. Peter: “We plaatsten een luchtbehandelingskast met warmteterugwinning, nieuwe regeltechniek en een andere type cv-ketels. Hierdoor is minder verwarmingsvermogen benodigd wat een grote energiebesparing van 15% oplevert.

Daarnaast waren we als hoofdaannemer verantwoordelijk voor de bouwkundige werkzaamheden in de ruimtes en coördineerden we het vernieuwen van de dakbedekking en het aanbrengen van brandwerende plafonds.”

Foto’s van technische ruimte voor het plaatsen van de nieuwe installaties:

23

Slim installeren zorgt direct voor kosten besparingen.

Jan van Hout
Meer comfort, lagere kosten?
Sluit een flexibel onderhoudscontract
 
banner-support
lees meer
Neem contact met ons op
De Run 5443,
5504 DG Veldhoven
(040) 253 23 52
info@van-hout.com
Routebeschrijving >
Aanmelden nieuwsbrief
Bel mij terug